Yagnas & u

  Testimonials

  Yagnas is

  Geschiedenis

  Beelden

  Unesco

  Ongeveer ons

  Contacteer ons

   

 

yagnas voor u                 andere talen

De technologie van Yagna is nog onder de meest verbazende hulpmiddelen om de evolutie, het geluk & het succes van een persoon op alle gebied van het leven te steunen. Deze oude Vedic wetenschap, die uit uw naam door deskundige Vedic geleerden wordt uitgevoerd, is gebaseerd op kennis en begrip van de Wetten van aard.

Welke gebieden van uw leven door Yagnas kunnen worden omgezet

Wat van Yagnas te verwachten & hoe uw leven kan veranderen

Hoe Yagnas met u verbindt & u beïnvloedt

Wanneer u zult beginnen om Yagnas te voelen

Waarom verkies om Yagnas te doen  

hoe u Yagnas kunt hebben 

Yagnas kan voor om het even welke wensen, doelstellingen, kwesties of problemen worden uitgevoerd. Zo kunnen zij voor om het even welke doel of motivatie worden gevraagd, zolang zij voor hoogste goed zijn.

Yagnas wordt uitgevoerd voor uw vooruitgang, evolutie, groei, mede-verwezenlijking van goede huidige karma & mede-verwezenlijking van goede toekomstige karma. Zo is Yagnas voor meer geluk, beter leven, meer vrede van mening, en meer steun van aard.  Yagnas is voor geestelijke, emotionele, geestelijke, fysieke & materiële vervulling. Zo kan Yagnas voor liefde, huwelijk, verhoudingen, kinderen, gezondheid, carrière, succes, zaken, rijkdom & welvaart worden uitgevoerd. Zij kunnen voor vervulling van om het even welke waardige doelstellingen of wensen worden uitgevoerd.

Yagnas kan voor neutralisatie , transcendence & vermindering van moeilijke karma, voor appeasement van het lijden , voor verwijdering van hindernissen & stagnaties, voor ontbinding van crisis, voor duidelijkheid door chaos , voor het helen van fysieke, emotionele, geestelijke & geestelijke onevenwichtigheid, voor bescherming aan gevaarlijke situatie, en voor omkering van reeds vertoonde problemen worden uitgevoerd. Yagnas wordt ook uitgevoerd voor bescherming & preventie.

Wat van Yagnas te verwachten & hoe uw leven kan veranderen

Wat wij zien en ervaren is de weerspiegeling van onze staat van bewustzijn op een bepaald ogenblik, zodat is de wereld zoals wij zijn. Deze waarneming is wat Yagnas ons kan helpen overtreffen. 

De invloed van Yagnas en wijzigt uw DNA. Uiteindelijk realiseert u dat functioneren van uw mening verschillend is. Uw waarneming van werkelijkheid verandert & evolueert, daarom uw vermindert het lijden, antwoordt en de oplossingen worden meer en spontaner verstrekt aan u, begint u gelukkiger en blijer te voelen, en u hebt meer vrede van mening. U ervaart meer gebeurtenissen, omstandigheden en geen situaties de zelfde manier. De mensen beginnen ook aan u verschillend te reageren omdat zij aan nieuw u reageren. De goede dingen beginnen te vertonen.

De hulp van Yagnas die u aan uw hogere zelf hebt verbonden. Meer vordert u in uw reis Yagnas, meer wordt u bewust u bent de mede-schepper van uw leven, neemt u meer de verantwoordelijkheid, trekt u meer de kansen aan die manifestatie van uw wensen zullen steunen. U wordt één met het gehele Heelal en de energie synchroniseert zich om tot de perfecte timing & de combinatie gebeurtenissen te leiden die u in uw evolutie zullen steunen. Tegen de zelfde tijd, lijdt minste en minste u aan de dualiteit van uw Menselijke ervaring.

Allen rond, u beginnen om de kansen en het potentieel te zien die altijd daar waren maar geen die u kon zien. Plotseling voelt u geïnspireerd en u hebt meer ideeën. U begint de tekens te erkennen en neemt op een weg naar het beter leven in dienst. De hulp van Yagnas verhoogt ons  niveau van bewustzijn naar een meer gewekte staat. Wanneer wij wakker zijn, kunnen wij slechts optimistisch zijn omdat wij het potentieel overal zien. 

"als u wakker bent, daar pessimistisch is geen manier you'd, omdat u het elk van potentieel in zich en in anderen.." zou zien Dr. Robin Smith, levende Koning CNN Larry 

Hoe Yagnas met u verbindt & u beïnvloedt

Zoals bewezen in Quantum Physic, zijn wij alle geluiden en trillingen. De frequentie waarop wij trillen bepaalt onze ervaringen van het leven en onze werkelijkheid.

Yagnas die de wetenschap van geluiden helpt de frequentie is veranderen waarop u uw leven, door uw niveau van trilling te verbeteren ervaart, daarom verhogend uw niveau van voorlichting & bewustzijn. Zo helpt Yagnas u worden meer  "in wijsje" met de geluiden van verwezenlijking, de energie van wat u wenst en, het gebied van zuiver potentieel vermogen & van alle mogelijkheden wenst. 

Zo wat eigenlijk voorkomt wanneer Yagnas wordt uitgevoerd, is re-naait, de re-singelband en re-weeft van de trillingen van uw energie. Daarom wordt uw gehele ervaring van het leven omgezet en vorderend. U begint aan te trekken wat beter is voor u. U begint aan te trekken wat nodig hebt u, wat u wilt en wenst.

Wanneer u zult beginnen om Yagnas te voelen

Deze gehele transformatie is een progressieve reis. Of u rechtsweg Yagnas of voelt, werken zij nog reeds op een diep niveau van karmavooruitgang. Sommige doorbraken konden binnen 7 seconden, 7 minuten, 7 dagen, 7 maanden of meer plaatsvinden. Het allen hangt van uw huidige karma, intensiteit van uw geselecteerd programma Yagnas, uw niveau van voorlichting en uw verplichting aan uw transformatie af. Maar wanneer u begint om deze nieuwe staten van voorlichting te ervaren, is dit nieuwe gevoel, deze nieuwe visies, deze nieuwe waarneming van het leven, de transformatie van uw het omringen , het niet door uw inspanning... het gebeurt natuurlijk aan u, is het een zegen van aard die u omhelst en met dankbaarheid ontvangt.

Waarom verkies om Yagnas te doen

Het leven moet niet moeilijk zijn. Wij allen hebben het recht op het beter leven en het is onze ware aard om bij gemak en in bliss te zijn. 

Volgens de Vedic kennis van Karma, goed of slecht, positief of negatief, geluk of unhappiness, succes of mislukking, genoegen of pijn, welvaart of gebrek, wij waarover in ons leven komen, het resultaat van uw eigen afgelopen acties, afgelopen gedachten & verledenwaarnemingen is. Yagnas maakt deel uit huidige acties u kunt voeren om uw negatieve karma te verwijderen en uw toekomstige positieve karma mede-te creëren. Yagnas werkt als karmic chirurgie. Zo niet alleen kan Yagnas helpen moeilijkheden, stagnaties en problemen neutraliseren, maar zij kunnen helpen potentieel toekomstig negatief voorkomen verhinderen.

"Ons huidig lot wordt gestalte gegeven door onze afgelopen acties & zullen onze huidige acties ons toekomstig lots" Vedic Literatuur op Yagnas bepalen.  

vrije aanbeveling

hoe u Yagnas kunt hebben 

gemakkelijk levend praatje met ons

 

 

 

 yagnas

 

 
 

yagnas

 

Yagnas & u       Testimonials    Yagnas is     Onze aanbiedende    Unesco     van de Privacy    van Beelden     contacteert ons     

Copyright © since 2004 YAGNA.By-Choice !