Προσωπικές μαρτυρίες

Οι Yagnas είναι

Η προσφορά μας

Φωτογραφίες

Τύπος

Poojas

UNESCO

Επικοινωνήστε μαζί μας

 

yagnas για σας                άλλες γλώσσες

Η τεχνολογία του Yagna είναι ακόμα μεταξύ των πιό καταπληκτικών εργαλείων υποστήριξης της εξέλιξης, της ευτυχίας και της επιτυχίας ενός ατόμου σε όλους τους τομείς της ζωής. Αυτή η αρχαία βεδική επιστήμη, που πραγματοποιείται εξ ονόματός σας από ειδικούς βεδικούς μελετητές, είναι βασισμένη στη γνώση και την κατανόηση των νόμων της φύσης.

Ποιοι τομείς της ζωής σας μπορούν να  μεταμορφωθούν από τους Yagnas

Τι να περιμένετε από τους Yagnas & πώς η ζωή σας μπορεί να αλλάξει

Πώς οι Yagnas συνδέονται με σας & σας  επηρεάζουν

Πότε θα αρχίσετε να αισθάνεστε τους Yagnas

Γιατί να επιλέξετε να κάνετε Yagnas

Πώς μπορείτε να ζητήσετε τους Yagnas 

Οι Yagnas μπορούν να πραγματοποιηθούν για οποιεσδήποτε επιθυμίες, στόχους, ζητήματα ή προβλήματα. Έτσι μπορούν να ζητηθούν με οποιοδήποτε σκοπό ή κίνητρο,  εφόσον είναι για το ύψιστο καλό.

Οι Yagnas πραγματοποιούνται για τη δική σας πρόοδο, την εξέλιξη, την ανάπτυξη, τη συνδημιουργία καλού παρόντος karma & τη συνδημιουργία καλού μελλοντικού karma. Έτσι οι Yagnas είναι για περισσότερη ευτυχία, μια καλύτερη ζωή, περισσότερη ηρεμία του νου, και περισσότερη υποστήριξη από τη φύση. Οι Yagnas είναι για την πνευματική, συναισθηματική, διανοητική, φυσική & υλική ολοκλήρωση. Έτσι οι Yagnas μπορουν να πραγματοποιηθούν για την αγάπη, το γάμο, τις σχέσεις, τα παιδιά, την υγεία, τη σταδιοδρομία, την επιτυχία, τις επιχειρήσεις, τον πλούτο & την ευημερία. Μπορούν να πραγματοποιηθούν για την εκπλήρωση οποιωνδήποτε αντάξιων στόχων ή επιθυμιών.

Οι Yagnas μπορούν να πραγματοποιηθούν για την εξουδετέρωση, την υπέρβαση & την ανακούφιση από το δύσκολο karma, για τον κατευνασμό των δεινών, για την αφαίρεση των εμποδίων & των παρεμποδίσεων, για τη διάλυση μιας κρίσης, για διαύγεια σε στιγμές σύγχυσης, για τη θεραπεία των φυσικών, συναισθηματικών, διανοητικών & πνευματικών διαταραχών, για την προφύλαξη από  επικίνδυνες καταστάσεις, και για την ανατροπή των προβλημάτων που έχουν ήδη εμφανιστεί. Οι Yagnas πραγματοποιούνται επίσης για την προστασία & την πρόληψη.

Τι μπορεί να περιμένει κανείς από τους Yagnas & πώς η ζωή σας μπορεί να αλλάξει

Ότι βλέπουμε και βιώνουμε είναι η αντανάκλαση της κατάστασης της συνείδησής μας σε μια δεδομένη στιγμή, έτσι ο κόσμος είναι όπως είμαστε εμείς. Αυτήν την αντίληψη είναι που οι Yagnas βοηθούν να ξεπεράσουμε.

Οι Yagnas επηρεάζουν και τροποποιούν το DNA σας. Σαν αποτέλεσμα, συνειδητοποιείτε ότι ο τρόπος λειτουργίας του μυαλού σας είναι διαφορετικός. Η αντίληψη που έχετε για την πραγματικότητα αλλάζει & εξελίσσεται, επομένως τα προβλήματά σας λιγοστεύουν, απαντήσεις και λύσεις σας προσφέρονται όλο και πιο αυθόρμητα, αρχίζετε να αισθάνεστε ευτυχέστεροι και πιο χαρούμενοι, και απολαμβάνετε περισσότερη ηρεμία του νου. Δε βιώνετε πια τα γεγονότα, τις περιστάσεις και τις καταστάσεις με τον ίδιο τρόπο. Οι άνθρωποι, επίσης, αρχίζουν να αντιδρούν απέναντί σας διαφορετικά, επειδή αντιδρούν στον καινούριο σας εαυτό.  Καλά πράγματα αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Οι Yagnas σας βοηθούν να συνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας. Όσο περισσότερο προχωρείτε στο ταξίδι των Yagnas σας, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεστε ότι εσείς είστε ο συνδημιουργός της ζωής σας, τόσο περισσότερο αναλαμβάνετε την ευθύνη για τη ζωή σας και τόσο περισσότερο προσελκύετε τις ευκαιρίες που θα υποστηρίξουν την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας. Γίνεστε ένα με ολόκληρο το σύμπαν και η ενέργεια συγχρονίζεται για να δημιουργήσει την τέλεια χρονική σύμπτωση & το συνδυασμό των γεγονότων εκείνων που θα σας υποστηρίξουν στην εξέλιξή σας.  Στο μεταξύ, εσείς αρχίζετε να υποφέρετε όλο και λιγότερο από τη δυαδικότητα της ανθρώπινης εμπειρίας σας.

Παντού γύρω σας αρχίζετε να βλέπετε τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που ήταν πάντα εκεί, αλλά που δεν μπορούσατε να δείτε. Ξαφνικά αισθάνεστε εμπνευσμένοι και έχετε περισσότερες ιδέες. Αρχίζετε να αναγνωρίζετε τα σημάδια και δεσμεύεστε σε μια πορεία προς μια καλύτερη ζωή. Οι Yagnas βοηθούν στην ανύψωση του επιπέδου της συνείδησής μας προς μια πιο αφυπνισμένη κατάσταση. Όταν είμαστε αφυπνισμένοι, δεν μπορούμε παρά να είμαστε αισιόδοξοι επειδή βλέπουμε παντού απεριόριστο δυναμικό.

"εάν είσασταν αφυπνισμένοι, με κανένα τροπο δε θα μπορούσατε να είστε απαισιόδοξοι, επειδή θα μπορούσατε να δείτε όλο το δυναμικό που υπάρχει στον εαυτό σας και στους άλλους .."  Dr  Robin Smith,  CNN Larry King live

Πώς οι Yagnas συνδέονται με σας & σας επηρεάζουν

Όπως έχει αποδείξει η Kβαντική Φυσική, όλοι αποτελούμαστε από ήχους και δονήσεις. Η συχνότητα στην οποία δονούμαστε καθορίζει την εμπειρία της ζωής μας και την πραγματικότητά μας.

Οι Yagnas που είναι η επιστήμη των ήχων, βοηθούν να αλλάξει η συχνότητα στην οποία βιώνετε τη ζωή σας, ενισχύοντας το επίπεδο δόνησής σας, συνεπώς ανυψώνοντας το επίπεδό επίγνωσης & συνείδησής σας. Έτσι οι Yagnas σας βοηθούν να εναρμονιστείτε περισσότερο με τους ήχους της δημιουργίας, την ενέργεια αυτού που εύχεστε και επιθυμείτε, το χώρο της απόλυτης δυνατότητας & όλων των πιθανοτήτων.

Έτσι αυτό που πραγματικά συμβαίνει όταν εκτελούνται οι Yagnas, είναι το ξαναράψιμο, το ξαναπλέξιμο και η επανύφανση των δονήσεων της ενέργειάς σας. Επομένως, ολόκληρη η εμπειρία της ζωής σας μεταμορφώνεται και εξελίσσεται. Αρχίζετε να προσελκύετε αυτό που είναι καλύτερο για σας.  Αρχίζετε να προσελκύετε αυτό που χρειάζεστε, που θέλετε και που επιθυμείτε.

Πότε θα αρχίσετε να αισθάνεστε τους Yagnas

Ολόκληρη αυτή η μεταμόρφωση είναι ένα προοδευτικό ταξίδι. Είτε αισθανθείτε τα αποτελέσματα των Yagnas άμεσα είτε όχι, αυτά ήδη λειτουργούν σε ένα βαθύ επίπεδο καρμικής προόδου. Κάποιες εντυπωσιακές αλλαγές θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν μέσα σε 7 δευτερόλεπτα, 7 λεπτά, 7 ημέρες, 7 μήνες ή περισσότερο. Τα πάντα εξαρτώνται από το τρέχον karma σας, την ένταση του προγράμματος Yagnas που επιλέξατε, το επίπεδο αφύπνισής σας και τη δέσμευσή σας απέναντι στη μεταμόρφωσή σας. Αλλά όταν αρχίσετε να βιώνετε αυτές τις νέες καταστάσεις αφύπνισης, αυτά τα νέα συναισθήματα, αυτά τα νέα οράματα, αυτή τη νέα αντίληψη για τη ζωή, αυτή τη μεταμόρφωση του περιβάλλοντός σας, αυτό δεν είναι μέσω της προσπάθειάς σας... συμβαίνει σε σας φυσικά, είναι μια ευλογία από τη φύση την οποία αγκαλιάζετε και λαμβάνετε με ευγνωμοσύνη.

Γιατί να επιλέξτε να κάνετε Yagnas 

Η ζωή δεν ειναι απαραίτητο να είναι δύσκολη. Όλοι έχουμε δικαίωμα σε μια καλύτερη ζωή και η αληθινή φύση μας είναι να βρισκόμαστε σε μια κατάσταση άνεσης και ευδαιμονίας.

Σύμφωνα με τη βεδική γνώση για το Karma, ο,τιδήποτε καλό ή κακό, θετικό ή αρνητικό, η ευτυχία ή η στεναχώρια, η επιτυχία ή η αποτυχία, η ευχαρίστηση ή ο πόνος, η ευημερία ή η έλλειψη, τις οποίες συναντάμε στη ζωή μας, είναι το αποτέλεσμα των ενεργειών, των σκέψεων & των αντιλήψεων του παρελθόντος σας. Οι Yagnas είναι μέρος των δράσεων που μπορείτε να αναλάβετε στο παρόν για να αφαιρέσετε το αρνητικό karma σας και να συνδημιουργήσετε το μελλοντικό θετικό karma σας. Οι Yagnas λειτουργούν σαν μια καρμική χειρουργική επέμβαση. Έτσι οι Yagnas όχι μόνο μπορούν να βοηθήσουν στην εξουδετέρωση των δυσκολιών, των εμποδίων και των προβλημάτων, αλλά μπορούν να βοηθήσουν και στην αποτροπή πιθανών μελλοντικών αρνητικών συμβάντων.

“Το παρόν πεπρωμένο μας διαμορφώνεται από τις προηγούμενες ενέργειές μας & οι παρούσες ενέργειές μας θα καθορίσουν το μελλοντικό πεπρωμένο μας"  Βεδική βιβλιογραφία για τους Yagnas.  

Δωρεάν σύσταση Yagnas

Πώς μπορείτε να ζητήσετε τους Yagnas  

Εύκολη ζωντανή συνομιλία μαζί μας

 

 

 

 yagnas

 

 
 

yagnas

 

Προσωπικές μαρτυρίες    Οι Yagnas είναι   προσφορά μας   Φωτογραφίες   Τύπος    UNESCO   Επικοινωνήστε μαζί μας     Contact us     

Copyright © since 2004 YAGNA.By-Choice !